Et mikrobryggeri blir født

snirkel1

Starten på et øleventyr

 

Det var en gang ei jente og to karer som var fryktelig glade i øl. Ikke hvilket som helst øl, men godt håndtverksøl. Hjemmebrygg, mikrobrygg, norsk og utenlandsk. Alt ble testet, diskutert og evaluert. Det hadde seg også slik at den ene karen var bryggemester i eget hus. Han brygget lyst og mørkt, tidlig og sent, år ut og år inn. Det gikk gjeterord om ølet hans, og det var ikke få ganger han fikk høre at det var det beste som fantes i hele kongeriket.

Et vakkert år brygget han til jentas fødselsdag, og satte en helt personlig etikett på flaskene. Både jenta og gjestene var over seg av begeistring, både for smaken på ølet, og for at jenta hadde fått sitt helt eget øl. Festen varte og rakk, og før festen var over var det flere som lurte på om karen kunne brygge til deres fødselsdager også.

Det tok ikke mange dagene før jenta og de to karene hadde bestemt seg for at flere folk måtte få glede av godt kvalitetsøl. Mange konsepter ble tegnet og diskutert, mye øl ble brygget og testet, og ved neste fullmåne var de klare for å fortelle verden at et nytt mikrobryggeri var født.

Og snipp snapp snute, så var eventyret i gang og ølet snart ute.

 

snirkel2

 

Dette er historien om hvordan Bryggekompaniet Klokk & Co ble til. Vi er et mikrobryggeri som satser på nye og spennende ølkonsepter, der første konsept ut er at alle som ønsker det kan designe sitt eget øl. I første omgang har vi utviklet tre knallgode kvalitetsøl man kan velge blant, og designe sin egen etikett til. Ølet selges for øvrig på utvalgte butikker, så man kan teste det før man bestiller med egen etikett. Ved store volum kan man også få utviklet sitt helt unike øl i samarbeid med vår bryggemester.

Vi utvikler oppskrifter i vår egen testlab, som vi så brygger på ledig kapasitet hos andre mikrobryggerier. Dette gir oss stor fleksibilitet, både med tanke på volum og produktutvikling. Vi digger kundene våre, og  vil gjerne høre fra deg hvis du har meninger om produktene våre, innspill til nettsiden vår, ideer til nye konsepter,  eller bare vil slå av en prat om godt øl.

 

Hilsen Leif, Kristine og Håkon