Alkoholfritt øl

Hvilke alkoholfritt øl er best

Vg.no gjennomførte i 2019 en større test av alkoholfrie øl. Klokk & Co gjør det meget bra med vår portefølje og FRIPA endte i toppen som Norges beste alkoholfrie øl sammen med Aas Uten Bayer. «To produkter skilte seg ut helt i toppen: Aass UTEN Bayer og Klokk & Cos FRIPA. De fikk henholdsvis 86 og 85 poeng av hundre og var de to eneste ølene som fikk 5 på terningen.»

Klokk & Co NADA og OK! Pils gjorde det også bra med terningkast 4 på den samme testen, og havnet med det på listen over de beste ølene.

Tidligere i år gjennomførte aperitif.no en test av Klokk & Co NADA da denne ble kjøpt inn av Vinmonopolet. Resultatet? «En veldig gjennomført og god alkoholfri IPA, og trolig en av markedets aller beste.»

Det er også mange ølentusiaster og bloggere som har testet alkoholfrie øl, og spesielt vår FRIPA blir ofte trukket frem som et meget godt alternativ. For eksempel sier ølblogger LasseL i sin test at FRIPA «ville enkelt banka endel pale ales i butikkstyrke».

Slike tilbakemeldinger gir oss motivasjon til å jobbe videre med å utvikle Norges beste alkoholfrie øl!

HVA ER DIN FAVORITT?

Som med alt annet handler det om din smak. Noen liker best de lyse og lette, mens andre foretrekker de litt tyngre. Det som er sikkert, er at det etter hvert finnes et alkoholfritt øl for enhver smak. Det varierer veldig hvilket utvalg du finner i dagligvarebutikkene, men det bredeste og beste utvalget finner du helt klart på MENY. Husk også at ulik mat krever ulikt øl. Fisk og skalldyr har det ofte bra med en pilsner eller hveteøl, mens litt kraftigere mat blir enda bedre med et mer smaksrikt øl, som for eksempel IPA.